Tharra de Vries, Fysiotherapeut | Manueel therapeut

Mijn naam is Tharra de Vries en ik ben sinds 2002 Fysiotherapeut en sinds 2008 master in de manuele therapie. Ik heb in verschillende praktijken en instellingen gewerkt, waarbij ik een ruime ervaring heb opgedaan in alle facetten van mijn vak en alle voorkomende klachten en problematiek. Als Manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in rug- en nekklachten en door het toepassen van Dry Needling kan ik snel klachten van stijve spieren verhelpen. Door het volgen van specifieke oefentherapie onder begeleiding helpt u te voorkomen dat uw klachten terugkeren.

 

 

 

Eric Vogel, Fysiotherapeut

Hallo mijn naam is Eric Vogel en ik ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen.
De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in een 1e lijns fysiotherapiepraktijk in Groningen, in Drachten en in Oosterwolde.

Deze werkzaamheden heb ik ook enige tijd gecombineerd met het werken als fysiotherapeut in een 2e lijns revalidatiecentrum.

Sinds 1 juni 2016 ben ik werkzaam bij Fysio De Kolken. Naast het behandelen van diverse klachten en (sport)blessures, ligt mijn aandachtsgebied binnen de praktijk ook op de (thuiswonende) oudere mensen. Helaas ontstaan er bij het ouder worden soms lichamelijk ongemakken, waardoor het bijvoorbeeld niet meer goed lukt om de dagelijkse activiteiten in en om uw woning goed te kunnen doen. Hierbij kan ik u helpen. Door het volgen van de masterclass opleiding Gerontolgie/Geriatrie in Zwolle, kan ik u met nog meer kennis omtrent deze problematiek bijstaan.

Ook heb ik in de afgelopen jaren veel mensen geholpen in hun revalidatiefase na het krijgen van een nieuwe heup of een nieuwe knie.

Binnen de praktijk Fysio De Kolken en binnen mijn werk als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat u de individuele aandacht krijgt die u verdient, dat u zich binnen de praktijk op uw gemak voelt, dat er goed naar uw klacht geluisterd wordt en dat u aan het eind van de behandeling met een tevreden gevoel weer naar huis gaat. Ik zal, met behulp van mijn opgedane kennis, in samenspraak met u kijken naar een optimale behandelstrategie om uw klacht zo goed mogelijk te verhelpen.

 

Jolanda de Vries-Polko
Mijn naam is Jolanda de Vries. Ik ben opgeleid als verpleegkundige. Ik ben begonnen ervaring op te doen in een algemeen ziekenhuis in Deventer waar ik ook mijn opleiding heb gedaan. Later ben ik als begeleider gaan werken voor Stichting de Noorderbrug, in een woonvorm aan de Leidijk in Drachten. Zij bieden zorg en begeleiding aan mensen met (niet) aangeboren hersenletsel. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij fysio de Kolken. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan zal ik u van dienst zijn!

 

 

 

 

Ynte Douma
Is fysiotherapeut sinds 2017, zijn grote passie ligt in de sport,  als actief sporter staat hij zelf meerdere keren per week op het rugbyveld. Met deze achtergrond probeert hij uit elke patiënt het maximale te halen. In zijn visie moet de controle over de klacht niet bij de fysiotherapeut, maar bij de patiënt liggen. Om dit te bewerkstelligen maakt hij veel gebruik van coaching en oefentherapie zodat de patiënt niet alleen van  zijn klachten afkomt maar er ook voor zorgt dat die klacht niet terugkomt.