e-health is het behandelen op afstand met behulp van beeldbellen, een telefonisch consult of via e-mail. Deze vorm van werken bied vele mogelijkheden om veilig, praktisch en effectief uw behandeling te starten en voort te zetten.

Bij Fysio de Kolken gebruiken we beeldbellen om u op afstand te begeleiden bij uw herstel. We maken daarvoor gebruik van de diensten van Wesedoo een bedrijf die zich hierin heeft gespecialiseerd en die de privacy van uw gegevens garandeert.

Hoe werkt het:

Bent u nieuw bij ons dan kunt ons bellen om een afspraak te maken voor een video/beeldbel consult, wij hebben daarvoor alleen uw e-mail adres nodig.

U kunt ook op de homepagina van onze website, klikken op de knop “start video” rechts onderin, dan kunt u direct beeld verbinding krijgen met één van onze medewerkers.

Bent u bij ons bekend dan sturen wij u een mail met daarbij een vooraf gepland tijdstip.

U kunt via één klik op de mail direct beeld contact met ons krijgen zonder daarbij iets te hoeven downloaden. U heeft alleen een apparaat nodig met een camera en een internetverbinding.

Tijdens het beeldbellen kan ik u adviseren over u klacht, oefeningen voordoen en vervolgens met u doornemen en waar nodig direct aanpassen.

We kunnen de voortgang van uw klachten volgen en u begeleiden waar nodig om u optimaal te helpen bij uw herstel.

Onze rol die we op afstand vervullen is niet anders dan bij een normaal consult, veruit de meeste klachten kunnen we met behulp van advies, informatie, coaching en oefentherapie goed behandelen.

Even een aantal voordelen voor u op een rij:

  • u kunt in uw eigen thuissituatie fysiotherapeutische zorg krijgen met de kwaliteit die u gewend bent.
  • het bespaart u tijd en moeite.
  • veel klachten en aandoeningen kunnen met oefentherapie, de juiste adviezen en informatie goed herstellen.
  • het verhoogd u zelfredzaamheid: met informatie, advies en oefeningen kunt u zelf veel doen om u klachten te verlichten.
  • uw fysiotherapeut werkt meer als coach op afstand.